7 mars, 2013

Fluturime direkte nga Shkupi në Stokholm duke filluar nga muaji Maj

Qytetarët e Maqedonisë duke filluar nga muaji Maj këtë vit, do të mund të fluturojnë direct nga Stokholmi, Suedi deri në aeroportin “Aleksandar Veliki”. Fluturimet do ti realizojë kompanija me buxhete të vogla Wizz Air, çdo të Hëne dhe të Premte.

Deklarata e aviokompanisë publikon se linja direkte do të lëshohet nga data 3 Maj, disa ditë para planifikimit të më hershëm. Çmimi më i ulët i kartës së fluturimit do të jetë 1.690 denarë dhe veçmë mund të bën rezervimet nëpërmjet internetit.

Nga Wizz Air shprehën kënaqësinë që kartat e tyre të lira janë shumë e më shumë të famshme tek udhëtarët vendas dhe të vizituesit e huaj. “Destinacioni ynë i ri deri në Stokholm është fluturim i ynë i dytë i cili e lidh Maqedoninë me destinacionet e famshme evropiane. Me çmimet e lira të kartave , jemi të bindur se kjo linjë së shpetri do të shëndrohet në best-seller i turistëve që vine dhe shkojnë” thuhet në publikimin e kompanisë.